vrolijk afscheidscadeau, kleurrijk geschenk, bijzondere bijeenkomst, zwolle

Je wordt in januari gebeld met de vraag: “Zou jij een schilderij kunnen bedenken waar zo’n 250 personen (uiteindelijk bleken het 360 gasten te zijn) iets op een schildersdoek kunnen doen en dat het dan aan het eind van het afscheid van de bestuursvoorzitter overhandigd wordt in de zaal van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle?” Dan is mijn antwoord: “Vast wel! Wat wil je terugzien in het schilderij?” Samen kom je tot de conclusie dat het moet draaien om contact, om vrolijkheid, om kinderen, om speelgoed, ‘veel blauw graag (want hij houdt erg van zeilen)’.

We kiezen voor Matroesjka’s die met elkaar in contact staan en de gasten mogen symbolisch hun ‘stipje’ aan het schilderij bijdragen. Als zij allemaal de zaal in gaan heb ik nog twee uur om het tweeluik tot een geheel te maken en het is een vrolijk resultaat geworden, dat symbool staat voor de gewerkte jaren bij Vivente.

Elke opdracht is anders en zo ook deze. Wat het zo bijzonder maakt, is dat je een heel persoonlijk cadeau kan geven waarbij speciaal aan de ontvanger gedacht is. De hobby’s, favoriete kleuren en thema’s zijn in het kunstwerk verwerkt en het is een prachtig aandenken geworden.

Heb je ook binnenkort een jubileum, een afscheid, een opening of een ander memorabel moment? Ik denk graag met je mee hoe we hier een permanente herinnering bij kunnen maken. Live-painting behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij je gasten of deelnemers een rol kunnen spelen. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met me op via info@mariekebrouwers.com