rood schilderij, oranje kunstwerk, geel, vogel, abstract,, schilderij, kunst, interieur, vrolijk

Zonder kleur bij mij geen schilderij. Zo simpel is het. Met kleur geef ik gevoel een gezicht, zoals dit warme oranje abstracte schilderij. Voor mij symboliseert het rust en vrijheid en de koper zag er hetzelfde in. Het is een knipoog naar een zonsondergang aan zee, op vakantie aan het strand kijkend naar het mooiste dat er is. De kleuren van een zonsondergang pakken me elke keer weer. Het sluit de dag af, het reflecteert, het staat voor mij voor vrijheid. Elke vakantie wil ik minstens een aantal zonsondergangen hebben gezien, zodat ik die in mijn hart mee naar huis kan nemen.

Het aangekochte kunstwerk heeft een prachtige plek gekregen in een woonkeuken. Het is aangekocht na de verbouwing van het huis en door de lichtinval komen de koperkleurige en goudkleurige verf mooi tot hun recht. De dikke lijnen verf in dit doek springen er uit omdat de overige lagen minimaal benadrukt zijn. Het is een kunstwerk van 150 cm x 100 cm. Wat mij betreft de ideale maat voor een schilderij in de woonkamer of in de keuken. Het is een ware eye-catcher. Spreekt dit schilderij jou aan en ben je benieuwd of het ook in jouw favoriete kleuren kan, of in de maat die past op de plek in je huis of kantoor, die jij in gedachten hebt? Dan denk ik graag met je mee.