jubileum, feest, uitreiking, cadeau, bestuur, theater De Spiegel Zwolle, netwerk, ondernemen, zakelijk geschenk, bijzonder cadeau, vrolijke kunst, modern schilderij, persoonlijk cadeau

Regelmatig stel ik een schilderij beschikbaar voor goede doelen. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Denk aan betere voorzieningen, het uit laten komen van wensen en het helpen verwezenlijken van andermans doelen. Ik ben lid van het Ronald McDonald netwerk en voor het 15 jarig bestaan (2018) van het Huis in Zwolle heb ik speciaal een groot, vrolijk schilderij gemaakt. Het hangt op een prachtige plek binnen het huis waar ouders van zieke kinderen tijdelijk kunnen verblijven.

jubileum, feest, uitreiking, cadeau, bestuur, theater De Spiegel Zwolle, netwerk, ondernemen, zakelijk geschenk, bijzonder cadeau, vrolijke kunst, modern schilderij, persoonlijk cadeau