schilderij van je trouwdag, portret, kleurrijk schilderij, origineel kunstwerk, cadeau, geschenk, bijzondere herinnering, vrolijk kunstwerk, modern schilderij, figuratief portret, familie, feestdag, trouwdag, huwelijk, jubileum

“Kun je hier wat mee?”, vroeg de opdrachtgeefster toen ze me een foto via de mail stuurde. Een prachtige foto van een gezin, hand in hand, tijdens hun trouwdag. Normaal maak ik geen portretten, maar voor dit kleurrijke kunstwerk maakte ik graag een uitzondering. Het vrolijke, figuratieve schilderij is cadeau gegeven aan haar echtgenoot op zijn zeventigste verjaardag. Ook zo’n mooi moment, zo’n jubileum. Eigenlijk zijn dit de momenten waar het om draait in het leven; familie, liefde, samen, vriendschap, gezelligheid, gevoel. Ik vond het fantastisch om van een dergelijke foto een schilderij in mijn stijl te mogen maken. Een herkenbaar portret van vier gelukkige mensen waarbij ik tot slot mijn ‘handtekening’, mijn stijl heb toegevoegd. Zoals bij elk schilderij is het pakken van de sfeer het belangrijkste.

Heb je ook een foto waar je bijzondere en mooie herinneringen aan hebt? Je trouwdag, een mooi feest, een verjaardag, pensioen of een prachtige vakantie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan betekenen.