online galerie, kunst op kantoor, kantoorinrichting, wooninrichting, kunst in huis, schilderij in de woonkamer

Toen hun goede vriend twintig jaar ondernemerschap mocht vieren, besloot een echtpaar uit Noord-Holland dat zij graag een schilderij cadeau wilden geven. Zij zochten iets kleurrijks en bijzonders, met oog voor detail. Het werd een kunstwerk met een kleurrijke knipoog naar een ‘vending-machine’, zo’n fijne kast waar je lekkere dingen in vindt op school of in het ziekenhuis.

De bedrijfsnaam is ook verwerkt in het schilderij, net als de favoriete kleuren.

Review van de opdrachtgever:

“We waren op zoek naar een mooi en kleurrijk schilderij voor een goede vriend. Na een prettig gesprek met Marieke is het eindresultaat geweldig! Marieke, je hebt ons geweldig verrast en we zijn er super tevreden!”

Reactie van de ontvanger van het schilderij:

“Lieve R en S, ik wil jullie nogmaals bedanken voor het prachtige schilderij. De persoonlijke aandacht van jullie en de kunstenares meken het een uniek stuk. Ik ga het een hele mooie plek geven in Lijnden.”

 

kleurrijk schilderij, schilderij laten maken, kunst in opdracht, schilderij in opdracht, schilderij laten maken, zakelijk cadeau, relatiegeschenk, jubileumcadeau, bijzonder cadeau, origineel cadeau, persoonlijk cadeau