kunst, kunstwerk, schilderij met fantasiefiguren,3d kunst, 3d schilderij, langwerpig schilderij, groot kunstwerk, schilderij boven de eettafel, vrolijk schilderij, schilderij aan de muur, kunst in huis, kantoorkunst, kunst voor op kantoor, figuratief schilderij, figuratieve kunst, kleurrijk dierenschilderij, groen schilderij, paars schilderij, moderne kunst

Vrolijke abstracte schilderijen maak ik erg graag. Het begint voor mij bij het krijgen van de juiste stemming, vaak door middel van het zoeken van de juiste muziek. Als ik mijn ritme gevonden heb, stromen de ideeën vanzelf en schilder ik eigenlijk zonder te denken. De stemming die ik heb, komt uiteindelijk op het schilderij terecht door middel van kleur en compositie. Humor speelt een belangrijke rol in mijn werk, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Voor mij is een kunstwerk de kers op de taart, de finishing touch in je interieur. Het vult de mooie inrichting aan en het geeft een goed gevoel als je er naar kijkt. Vrolijkheid op het schilders doek zorgt voor vrolijkheid in je hart, daar ben ik van overtuigd. Dit grote, kleurrijke kunstwerk heeft een prachtig onderkomen gekregen aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.

kunst, kunstwerk, schilderij met fantasie, vrolijke zwanenschilderij, schilderij aan de muur, kunst in huis, kantoorkunst, kunst voor op kantoor, figuratief schilderij, figuratieve kunst, kleurrijk dierenschilderij, groen schilderij, paars schilderij, moderne kunst