Abstract schilderij, kleurrijk schilderij, moderne kunst, vrolijk schilderij, zakelijk schilderij, figuratieve kunst, vrolijk kunstwerk, schilderij aan de muur, kunst aan de muur, kunst voor kantoor, interieur, woninginrichting, schilderij kopen, schilderij laten maken, dierenschilderij, Marieke Brouwers, schilderworkshop, creatieve teambuilding, grote schilderijen, koeienkunst, koeienschilderij

Wat kun je nu iemand geven waarmee je een mooi contract hebt afgesloten, waarmee je een zakenrelatie wilt bedanken of een goede klant wilt belonen voor het vertrouwen dat ze in je stellen. Waardering komt in vele vormen en maten en mijn motto is: zeg het met een schilderij!

Misschien zoek je ook wel iets voor een nieuw kantoor of iets kleurrijk voor in de praktijk. Een schilderij fleurt de boel mooi op en in opdracht maak ik een heel persoonlijk kunstwerk voor je. Misschien een gebouw, een logo en geschilderd in je bedrijfskleuren? Laat maar weten wat ik voor je kan betekenen. Ik denk graag mee! Onderstaand schilderij heb ik mogen maken voor het Zwolse bedrijf Alticom b.v. en het is gegeven aan hostingbedrijf CJ2 als dank voor een mooie langdurige samenwerking.